Formidas tjänst för formativ feedback och bedömning har på bara något år kommit att användas och älskas av tusentals lärare över hela Sverige. Tjänsten berör idag uppemot 100 000 elever! Vi är mycket stolta och glada över att på detta sätt kunna bidra och göra åtminstone en liten skillnad för utbildningsvärlden. Enskilda lärare som velat utvärdera och bekanta sig med Formida har kunnat använda “Formida Bas”, en kostnadsfri men något begränsad version av Formidas tjänst, och “Formida Premium” har erbjudits som skolabonnemang där Formidas fulla uppsättning av funktionalitet har gjorts tillgänglig till alla lärare på skolan.

Nu genomför vi följande viktiga förändringar som vi hoppas kommer att göra att ännu fler kan börja arbeta med Formidas tjänster fullt ut:

1) Från och med den 25/1 kan enskilda lärare teckna Formida-abonnemang!
Många lärare har hört av sig till oss och efterfrågat möjligheten att teckna Formida-abonnemang med all Formidas funktionalitet och till ett begränsat antal lärare på en skola, istället för till hela skolan.

Kanske vill du och ditt arbetslag använda Formida? Ni kan nu teckna enskilda lärarlicenser där varje licens kan användas med obegränsat antal elever!

2) Formida Bas omvandlas till ett 30 dagars provabonnemang av Formida

“Formida Bas” har fram till idag varit alternativet för lärare som velat testa Formida samt det enda alternativet för lärare som arbetar på skolor där ett skolabonnemang av olika anledningar inte varit aktuellt. För de som sedan en tid tillbaka kostnadsfritt har testat och arbetat med “Formida Bas” och vill fortsätta utvärdera Formidas tjänster erbjuder vi nu en 30 dagars provperiod av Formida. Är ett skolabonnemang inte aktuellt hos er men ni värdesätter och vill fortsätta använda Formida även efter provperioden? För er erbjuder vi nu enskilda lärarlicenser.

Vi hoppas att denna förändring kommer att innebära att det blir enklare för enskilda lärare att arbeta med Formidas tjänster fullt ut, med all tillgänglig funktionalitet, och att det kommer att underlätta för grupper av lärare eller arbetslag på skolor där man idag saknar skolabonnemang att på riktigt komma igång och arbeta med Formida! Nedan har vi samlat information och svar på några av de frågor som eventuellt dyker upp.

 


Fortsätt utvärderingen eller teckna teckna ett Formida-abonnemang

Använder du Formida idag och är intresserad av att teckna ett abonnemang? För bästa möjliga offert, anpassad just för dig och din skola, kontakta säljansvarig Roger Månsson på 076-0402275 eller maila roger.mansson@formida.se.

För dig som vill fortsätta att utvärdera tjänsten är kontot aktivt i ytterligare 30 dagar.


Frågor och svar

Fråga: När sker denna förändring?
Svar: Förändringen sker från och med idag, den 25/1. Dvs idag kan man teckna lärarlicenser, och idag övergår Formida Bas till en tidsbegränsad provperiod på 30 dagar.

Fråga: Hur påverkas Formida Premium?
Svar: “Formida Premium” blir kort och gott “Formida”, med samma funktionalitet som tidigare.

Fråga: Vad händer med mitt konto och bedömningar om vi inte tecknar ett abonnemang.
Svar: När provperioden har löpt ut kan man fortfarande logga in på sitt Formida-konto, men man kommer inte åt några funktioner. Bedömningar som du vill spara kan du ladda hem som pdf-filer.

Fråga: Vart vänder jag mig om jag har frågor?
Svar: Kontakta Roger Månsson, 076-0402275 / roger.mansson@formida.se

 

No Comments

Post A Comment